MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Hel Ved Design

Hel Ved Design leverer de flotte møblene vi har i butikken. Møblene håndlages av eik eller edelkastanje og har en fantastisk historie med seg. Over hele europa flytter folk fra små og gamle gårder, og flotte låver og hus står forlatt. Disse byggene plukkes ned og materialene av edeltre brukes om igjen i unike håndlagede møbler og interiør. Hel Ved Design er opptatt av bærekraftig produksjon, og ingen trær blir hugget ned for å produsere nye møbler. Samtidig kjennes det godt å bruke om gammelt materiale av edeltre som har stått imot både vær og vind i over 100 år, og som fremdeles har nydelig utseende og fantastisk kvalitet. Dersom du ønsker et unikt møbel som du ikke finner i butikken, så kan vi lage det til deg, akkurat slik du ønsker.

 Vi kan også tilby korkpanel fra Hel Ved Design. Korken er et lett materiale som har meget god lyddempende effekt. Den er lett å montere, selv på gipsvegger, og det er en effektfull måte å få naturen inn i et rom. Den Portugisiske kork eika høstes ved at den skrelles, treet hugges ikke ned. 

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
 • Bilde av Bord Bilde av Bord Bilde av Bord Bilde av Bord
  18.500,-
 • Bilde av Benk Bilde av Benk Bilde av Benk Bilde av Benk
  17.500,-
 • Bilde av Skjenk i edelkastanje Bilde av Skjenk i edelkastanje
  17.900,-
 • Bilde av Speil med ramme i edeltre Bilde av Speil med ramme i edeltre Bilde av Speil med ramme i edeltre Bilde av Speil med ramme i edeltre
  11.300,-
 • Bilde av Heltre sengegavl, edelkastanje
  16.000,-
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke