MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Om oss

Våren 2020 blir endelig drømmen om å drive en egen liten interiørbutikk en realitet. Mange år i interiørbransjen hadde gjort meg veldig bevisst på hva slags varer jeg ønsket å ha i mitt sortiment. Jeg håper dere liker det jeg har plukket ut.

Jeg ønsker å tilby markedet kvalitetsprodukter som holder seg like fine selv etter flere års bruk. Jeg tror at dette er mer miljøvennlig enn resirkulering og redesign, selv om også det er viktig. Det gir meg også mer glede å selge produkter som jeg vet vil gjøre deg tilfreds som kunde. Rabattkarusellen som preger mye av interiørbransjen i dag gjør det slitsomt både for kunde og butikk, for det skal stadig jaktes etter nye tilbud som er bedre enn det forrige. Til slutt går dette utover kvaliteten på produktet og den gode dialogen mellom kunden og selger, som jeg synes er veldig viktig.

Målet mitt er å kunne tilby deg god service, og produkter som kan tilpasses ditt ønske og behov. Jeg har med meg mye erfaring fra mange år i interiørbransjen samtidig som jeg har pluket ut seriøse leverandører som har god fagkunnskap, og som er opptatt av mye av de samme verdiene som meg.

"Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe" er ett ordtak som jeg liker. Og med min lille interiørbutikk i Son gjør jeg mitt lille bidrag. Mange av mine leverandører er lokale produsenter/bedrifter, som feks Norsk Mose & Design, Hadeland Glassverk, Norsk Dun, Hel Ved Design. Det var viktig for meg da jeg hadde min lille butikkdrøm, og det har blitt enda mer aktuelt  for flere etter våren 2020.

Det er en glede når jeg finner kvalitetsprodukter fra leverandører som er bevisste sitt ansvar som produsenter.  Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel heter Others. De skaper arbeidsplasser, gir opplæring i yrker til lokalbefolkningen i land som feks Kenya og Bangladesh, ved at de produserer håndlagede produkter. Ved å handle Others produkter bidrar vi til å bekjempe fattigdom.

Ett annet eksempel er Elvang, leverandøren av de deilige myke Alpakka pleddene vi har i butikken. De er Fairtrade godkjent, og 80% av ullen som brukes er resirkulert. Humdakin er nok en leverandør jeg ønsker å trekke frem. Jeg møtte Camilla på en messe og hennes brennende engasjement for sine produkter, og ønsket om å få frem miljøvennlige rengjøringsprodukter av god kvalitet som har en behagelig frisk duft var smittende. Hun fortalte hvordan hun hadde jobbet med denne ideen i 5 år, fra hun var 18, og frem til lanseringen av sine produkter. Jeg har testet dem, og jeg elsker dem. Eksemplene er mange, så les gjerne litt om leverandørene inne på info om produsenter. 

Mitt ønske er at jeg kan tilby deg noe utenom det vanlige som finnes over alt. Om du ønsker måltilpasset solskjerming, så hjelper jeg deg med både å ta mål og monterer det opp. Ønsker du ett møbel i resirkulerte materialer som spesialbygges til deg, eller kanskje du ønsker deg en ekstra stor dyne, eller en dundune med ekstra mye dun Jeg og mine leverandører skal gjøre vårt ytterste for å tilby deg akkurat det du ønsker deg. Jeg håper at du får en god handleopplevelse hos oss. Du er hjertlig velkommen! 

Trykk ENTER for å søke