MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Alpaca Loca

Alpaca Loca er et nytt og innovativt merke som ønsker å introdusere oss for alpakka ull i moderne tekstiler. De designer og produserer fair trade produkter som pledd, skjerf og hatter. Alpakka ull har noen fordeler sammenliknet med tradisjonell saueull og Kashmir. For eksemple så inneholder ikke alpakkaull Lanolin, og tekstilen er derfor meget allergivennlig.

Alpakka ullfiber er sterke og dermed meget varige, og Alpakka ull er bløt og myk slik at den er veldig behagelig mot din hud. Alpakka ullen er naturlig vann og smussavvisende, og takket være at fibrene er hule tilpasser ullen seg godt til din kroppstemperatur. Pleddet holder deg varm om vinteren og kjøler deg ned om sommeren. 

 Alpaca Loca bruker ull fra Alpakka i Ecuador. Produktene håndlages av vevere i små lokalsamfunn. Ved jevnlige kontroller sikres det at arbeidsfoholdene er gode og at de betales en lønn som bidrar til økonomisk vekst og bekjempelse av fattigdom hos Alpakka gjetere. Alpaca Loca verdsetter kvalitet, tradisjoner integritet og sosial ansvarlighet.

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
  • Bilde av Alpaca Loca pledd Bilde av Alpaca Loca pledd Bilde av Alpaca Loca pledd Bilde av Alpaca Loca pledd
    1.700,-
  • Bilde av Alpaca Loca stripet pledd Bilde av Alpaca Loca stripet pledd Bilde av Alpaca Loca stripet pledd Bilde av Alpaca Loca stripet pledd
    1.700,-
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk ENTER for å søke