MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Bella Ballou

BELLA BALLOU ble grunnlagt i 2008. Ønsket var - og er fortsatt - å gi flere kvinner muligheten til å understreke sin personlighet. Vi mener at god stil er lik personlig stil, som komplimenterer din personlighet.

Vi er kreative av natur og har jobbet med design og grafiske linjer hele livet. En utstatjonering i Kina førte tidlig til en livslang fascinasjon av den fantastiske silkeprosess; fra små, ubetydelige silkeormer til den fineste silken som metervare.

Vi følger tidens tendenser og inspirereres av møter med forskjellige kulturer på våre reiser rundt i verden. Vi jobber alltid med et bredt utvalg av egne, unike prints, gode materialer og sterke fargekombinasjoner i kolleksjonene våre.
   

BÆREKRAFT

 Hos BELLA BALLOU prøver vi å forbedre oss hver dag. Dette gjelder spesielt bærekraft. Vi ønsker å være åpne og ærlige om initiativene våre, og som et motemerke er dette også vår moralske forpliktelse. Vi har en holistisk pågang til bærekraft og forholder oss til det gjennom hele designprosessen. Fra materialene vi bruker i kolleksjonene våre, til hvordan leverandørene våre opererer og hvilken miljøpåvirkning vår produksjon har. Og ikke minst: Forholdene for menneskene vi jobber med.

Våre prints er unike, tidløse og går aldri av moten. Omtrent halvparten av kolleksjonen vår er digital trykt, hvilket er en mer bærekraftig produksjonsmetode sammenlignet med tradisjonell silketrykk, da det bare brukes 10 prosent trykkfarge i denne prosessen.

 Sokkene våre er OEKO-TEX® sertifiserte, kataloget Svanemerket, og våre unike gaveesker er produsert i resirkulert papp og trykt med soyafarger uten kjemikalier.

 Sjøfrakt er 100 prosent CO2-nøytral, ettersom et tre plantes svarende til CO2aftrykket vår for hver forsendelse.

Vi håper i fremtiden å kunne bidra til den vakre verdenen vår med mange flotte prints og et enda mer bærekraftig avtrykk.

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 9 (av 9 produkter)

Trykk ENTER for å søke