MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Hést

Det hele begynte med en tragedie. Espen Johannessen, Anne-Karis ektemann og Märtha Louises beste venninne, døde av kreft i bukspyttkjertelen sommeren 2019. Espen var en av landets beste hestetrenere i sprangridning og hadde mange elever. Han holdt kurs, og Anne Kari styrte økonomien. Nå befant Anne-Kari seg alene på et småbruk, uten inntekt. Hva skulle hun gjøre? Det var her Monica trådte inn som en frelsende engel. Hun hadde alltid drømt om å starte et klesmerke, og siden Anne-Kari var i dyp sorg og mente at livet ikke kunne bli mye verre enn det allerede var, grep hun muligheten. Espens selskap lå i dvale på grunn av hans bortgang, og de syntes begge det var en passende hyllest til ham å gjenbruke selskapet sitt med denne nye ideen. Navnet ble naturlig nok et ordspill; en variant av «hest» ble Hést (uttales med en lang E-lyd). Fra da av begynte de to å designe klær, med Monica som sjefsdesigner.

Märtha støttet Anne-Kari tett gjennom den tøffe tiden, og hun var veldig glad for at ting tok av for de to. Derfor ville hun ha på seg den lange grønne strikkecardiganen fra venninnens selskap da hun dukket opp i Harald Rønnebergs show «Helt Harald» på TV2. Den grønne logoen Cardigan gjorde inntrykk, og det tok ikke lang tid før den nyetablerte Hést-nettsiden krasjet på grunn av all oppmerksomheten. Mange spurte om strikkeoppskriften til den lange jakken, og akkurat slik ble ideen til strikkebøkene, "Hést Knitting Book" og "Hést Summer Knits", født, med mange vakre design for de som liker å strikke.

Gjennom denne prosessen innså de tre at de hadde god kjemi, og etter noen måneder begynte Märtha Louise i selskapet. Både Anne-Kari, Monica og Märtha Louise er utvilsomt som tre Pippi Langstrømper som lever etter mottoet: "Jeg har aldri prøvd det før, så jeg er sikker på at jeg kan klare det." Og det viste seg å være helt sant.

Vi elsker å lage klær for aktive kvinner, og noe for aktive menn vil nok komme etter hvert.

Vi håper at vår historie kan være en inspirasjon for de som står overfor utfordringer, og viser at det er mulig å snu livet til noe positivt uansett hvor mørkt det kan virke.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke