MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Others

Others-konseptet bygger videre på de samme verdier som lå til grunn da William og Catherine Booth grunnla Frelsesarmeen i 1865. I arbeidet blant vanskeligstilte mennesker – først i storbyer i Storbritannia og siden over hele verden – ble det fort klart at løsningen på fattigdomsproblematikk ikke lå kun i å hjelpe mennesker med å dekke kortsiktige behov, men i å klare å tilby folk det de ønsket seg mer enn noe annet: et arbeid, og muligheten til å tjene til eget livsopphold. I arbeid ligger det håp om en bedre fremtid, en vei til uavhengighet, og – ikke minst – stolthet og verdighet. Others er en av måtene Frelsesarmeen i dag jobber for å skape arbeid for mennesker som ellers ville stått bakerst i arbeidskøen.
Others er et handelskonsept der den viktigste verdien som skapes er nye muligheter for medmennesker i andre deler av verden. Vi kaller det «Trade for Hope».

De håndlagede produktene fra Others skaper verdifulle arbeidsplasser. MPM Interiør er stolt over å kunne selge produkter med mening. 

Hvert produkt fra OTHERS har sin unike historie - om håndverk, håp, stolthet og uavhengighet. Produsenter rekrutteres gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid i Bangladesh, Kenya og Pakistan.

Inntekter fra produksjonsarbeid blir til skolegang, nødvendige medisiner eller et sted å bo.

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 20 (av 20 produkter)

Trykk ENTER for å søke