MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Spark

Med erfaring fra å jobbe med edelstener verdsetter Spark presisjonskutting høyere enn de fleste. Derfor er det ikke underlig at de ble trollbundet i sitt første møte med Swarovski krystaller, som er kjent for naturlig skjønnhet og glitrende glans,  

Anerkjennelsen av den enestående glans og presisjonsslip og kutt resulterte oppstart av SPARK i 2003 i Polen. Lanseringen var inspirert av Swarovski krystallene- en kilde til inspirasjon i evig tid. De utallige fargene og ulike former gir enorme muligheter og stimulerer fantasien. Krystallene er ikke utvalgt til å passe ett design, til tross for at de ligger i kjernen til hvert smykke og skapelsesprosessen bygger seg opp rundt dem. Designerens oppgave er å fange skjønnheten og unikheten ved å kombinere dem med sølv og Alcantara® , hvilket utgjør en perfekt kombinasjon for slike ekstraordinære krystaller.

The Crystals from Swarovski Seal comprises the latest security features. 
Apart from its hologram effect, every seal tag and sticker has a unique 16 digit code that can be found on the front of the tag or sticker directly below the seal. 

If you don’t have a code at hand, you can also check if your product is offered by a brand that is part of the Ingredient Branding program.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke