MPM Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-/ Frakt fra kr 69,-

Miao

MIAO AS er et Norsk-basert firma som spesialiserer seg på å lage fasjonable og komfortable silkeprodukter i høy kvalitet og standard, som alle kan ha råd til. Alle våre produktene deres  er designet i Norge og produsert ved deres fabrikk som er lokalisert i en av de mest renommerte silkebyene i Kina. Med nære bånd til begge land kan MIAO levere de beste silkeproduktene til det norske og europeiske markedet til en rimelig pris.

 

På samme måte som nordmenn er født med ski på beina er kinesere født med silke på kroppen. Derfor vet MIAO hvilken silke som er den beste.

Etter å ha jobbet med merkevarebygging i 5 år er de stolte over å kunne si at MIAO utvikler seg til å bli et merke synonymt med silkeprodukter i høy kvalitet i Norge, og de er også stolte over at de har fans i andre europeiske land og i USA.

MIAO har fokusert mest på sengetøy i silke da det har veldig gode egenskaper for å ta vare på hud og hår. Det er en av de mest populære og naturlige skjønnhetsprodukter. Hos MPM har vi valgt å ta inn ulike silkeprodukter som putetrekk, dynetrekk og laken. Noe finnes som lagervarer i butikken, andre produkter er bestillingsvare, med leveringstid 2-3 uker.

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 8 (av 8 produkter)

Trykk ENTER for å søke